1 min læsningNy FCM-spiller: Et vigtigt skridt i min karriere

Emiliano Martinez fra FC er overbevist om, at det er et skridt i den rigtige retning at komme til heden.

1 min læsning
Foto: Antonio Bronic/Reuters/Ritzau Scanpix

FC Midtjyllands nyeste erhvervelse, Emiliano Martinez, fik debut for midtjyderne, da holdet tabte i torsdagens opgør mod Sturm Graz i Europe League.

21 minutter fik uruguayaneren for FC Midtjylland. Selv peger han på, at skiftet fra brasilianske RB Bragantino er det helt rigtige.

– FC Midtjylland er en klub af høj standard, og det her er et vigtigt skridt i min karriere. Jeg har set frem til at komme til Europa og spille, og jeg vil give alt, hvad jeg har, siger han til klubbens hjemmeside.

Midtbanespilleren har fundet sig til rette i truppen, som også består af en række sydamerikanere.

– Det hjælper mig meget, at der er nogle i truppen, som taler mit sprog og forstår, hvilken kultur jeg kommer fra. Det føles som om, man er hjemme, selvom man er så langt væk. Samtidig hjælper det mig med at komme tættere ind på holdet hurtigst muligt.

FC Midtjylland møder senere i dag FC Nordsjælland klokken 14:00. Kampen kan følges direkte på TV3 SPORT og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer