Hareide, ‘AC’ og Nielsen besejrede Riddersholms tropper

Åge Hareide og Glen Riddersholm stod på hver sin side af kridtstregerne, da Malmö FF slog IFK Norrköping.

Malmö FF og IFK Norrköping tørnede søndag eftermiddag sammen i Allsvenskan.

Her kunne den nyligt tiltrådte cheftræner for Malmö FF, Åge Hareide, glæde sig over en 2-1 sejr over Glen Riddersholms mandskab.

Det startede ellers bedst for gæsterne, der kom foran allerede efter tre minutter på et mål af Jacob Ortmark.

Efter pausen vendte kampbilledet dog, og Åge Hereides mandskab scorede to hurtige mål i henholdsvis 70. og 73. spilminut.

I dommerens tillægstid blev ondt værre for Glen Riddersholm og IFK Norrköping, da Marco Lund Nielsen modtog sit andet gule kort.

Malmö FF hopper dermed op på en foreløbig femteplads i Allsvenskan, mens Glen Riddersholm må tage sig til takke med en 12. plads – to placeringer over nedrykningsstregen.

Officielt: Åge Hareide træder ud af sin pension

Både anfører ‘AC’ og Lasse Nielsen startede kampen for hjemmeholdet, hvor også Jonas Knudsen blev indskiftet i anden halvleg.