3 min læsningEriksen om starten i United: Mangler en kasse – ellers har det set rigtig fint ud

Christian Eriksen har fået en stor rolle i Manchester United, efter den danske landshold-10’er i sommer skiftede til den engelske storklub. Den gode start kommer dog slet ikke bag på Eriksen selv, der dog gerne snart vil score.

3 min læsning
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

For et år siden var der næppe mange, der havde regnet med, at Christian Eriksen i dag ville være blandt profilerne i Manchester United.

Den danske landsholdsspiller har spillet alle seks Premier League-kampe og med undtagelse af syv minutter samtlige minutter for De Røde Djævle, siden han denne sommer skiftede på en fri transfer fra danskerklubben og ligakonkurrenterne Brentford.

Selvom Eriksens betydning for Manchester United har overrasket flere engelske eksperter, så er han ikke selv overrasket over, at han har fået så god en start, som tilfældet er.

United-legende i kovending: Eriksen har været fantastisk – en af de bedste i Premier League

– Nej, jeg havde ikke forventet, at jeg skulle komme op og ikke lave noget. Jeg ville komme op og præstere fra dag ét. Jeg følte mig i god form og god forfatning inden, og det gør jeg stadig. Det har set rigtig fint ud, jeg mangler lige en kasse, men ellers har det set rigtig fint ud, der hjælper det selvfølgelig, når resultaterne også er med, siger Christian Eriksen til Viaplay.

Manchester United lagde fra land med to nederlag i Premier League, men siden har holdet fulgt op med fire sejre i streg, og pludselig er en elendig sæsonstart vendt.

– Det har været lidt hektisk, det var lidt op, og så var det meget langt ned efter to kampe, og nu er vi godt på vej op igen. Jeg synes det har været fedt, det er en god gruppe af spillere, vi har, der er noget kvalitet, og der er efterhånden ved at komme noget struktur, og man er ved at kende hinanden, fortæller Christian Eriksen, der samtidig kan afvise, at der er dårlig stemning eller klikedannelser af negativ slags i omklædningsrummet.

Highlights: Eriksen med assist i United-sejr der også bød på debutant-scoring

– Selvfølgelig er der kliker, men det er der jo i alle fodboldklubber. Der er altid nogle, der holder mere sammen med andre, og når man snakker samme sprog eller kommer fra samme sted, så går man mere med dem. I det hele taget synes jeg faktisk, at alle snakker med alle, der er ikke rigtig nogen bad feelings. Det jeg havde læst om inden, det har jeg ikke rigtig kunnet fornemme, lyder det fra den danske landsholdsstjerne.

Christian Eriksen har skrevet en tre år lang kontrakt i Manchester United, og til den tid vil han således være 33 år gammel.

Eriksen hyldes i de engelske medier: Styrede Uniteds midtbane

Eriksen er med sine 115 A-landskampe for Danmark nummer fire på listen over spillere med flest landskampe. Simon Kjær og Dennis Rommedahl er fortsat foran Eriksen med henholdsvis 119 og 126 landskampe, mens Peter Schmeichel fortsat sidder på rekorden med 129 danske A-landskampe.

Du kan se Viaplays store eksklusive interview med Christian Eriksen i videoen over artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer