2 min læsningEriksen hyldes i de engelske medier: Styrede Uniteds midtbane

Christian Eriksen scorer høje karakterer i de engelske medier, efter han spillede en rolle i samtlige af Manchester Uniteds mål i 3-1-sejren over Arsenal søndag.

2 min læsning
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Christian Eriksen ligner efterhånden en spiller, der er tiltænkt en vital rolle under Erik ten Hag i Manchester United.

Søndag spillede han endnu en gang fra start, og mens han kunne se fire af sine holdkammerater forlade banen til fordel for nye kræfter, blev den danske kreatør inde hele kampen.

Den danske landsholdsspiller spillede da også en afgørende rolle i Manchester Uniteds 3-1-sejr over Arsenal på Old Trafford, hvor han ved de to første af Uniteds mål var arkitekten i opspillet, inden han blev noteret for en ganske uselvisk assist, da Marcus Rashford gjorde det til 3-1.

Det er ikke kun folk med den klassiske dansker-brille, der er kan finde roser frem om Christian Eriksen. Også de engelske medier er enige om, at han gjorde særdeles god figur.

Daily Mail giver således Christian Eriksen den højeste karakter blandt United-spillerne – også højere end Marcus Rashford, selvom den engelske angriber blev noteret for to mål og en assist.

Daily Mail (9/10)
– Styrede Uniteds midtbane og igangsatte angrebet ved Antonys åbningsmål. Involveret i Marcus Rashfords første mål og lavede assists ved nummer to.

The Independent (8/10)
– På et et tidspunkt så det ud som om, at han var knækket, men så leverede han en fantastisk gennembrydende aflevering til Fernandes, hvilket førte til Rashfords første mål. Derefter stod han bag et pludseligt brud gennem kæderne, hvilket udstillede Arsenals høje linje.

Manchester Evening News (8/10)
– Igangsatte det angreb, hvor Antony scorede, med en forrygende aflevering, der satte Arsenals midtbanespillere i skak. Involveret i det andet mål og lavede den målgivende aflevering til Marcus Rashford ved 3-1.

Highlights: Eriksen med assist i United-sejr der også bød på debutant-scoring

Med sejren har Manchester United nu vundet de seneste fire kampe og er kravlet op på femtepladsen i Premier League, efter de tabte sæsonens to første kampe Brighton og Brentford.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer