Highlights: Eriksen med assist i United-sejr der også bød på debutant-scoring

Søndag eftermiddag mødtes to af de mest formstærke hold i Premier League, da Manchester United tog imod Arsenal.

Arsenal's Spanish manager Mikel Arteta (L) and Manchester United's Dutch manager Erik ten Hag (R) look on during the English Premier League football match between Manchester United and Arsenal at Old Trafford in Manchester, north west England, on September 4, 2022. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Arsenal er startet sæsonen som fyr og flamme, hvor de har vundet de første fem kampe i sæsonen. De skulle i dag forsøge at få det antal op på seks gange, da de mødte Manchester United på Old Trafford.

De Røde Djævle startede kampen bedst, men Arsenal bragte sig foran efter godt 10 minutter. Målet blev dog underkendt for et frispark til danske Christian Eriksen. Efter 35 minutter kom United mod spil og chancer foran, da bolden efter et flot opspil endte hos nyindkøbet Antony, der sikkert udplacerede Aaron Ramsdale.

I 2. halvleg stod der Arsenal på det hele, hvilket også udmøntede sig i en udligning efter 60 minutter ved Bukayo Saka. Ganske kort efter kom United tilbage i front, da Marcus Rashford udnyttede en god aflevering fra Bruno Fernandes og gjorde det til 2-1. Manchester United stillede sig herefter længere tilbage og kunne derfra køre endnu en flot kontra, hvor Christian Eriksen lagde den på tværs til Rashford, der sparkede den ind til 3-1, som også blev kampens slutresultat.

Manchester United 0-0 Arsenal (Gabriel Martinelli, annulleret mål, 12′)

Manchester United 1-0 Arsenal (Antony, 35′)

Manchester United 1-1 Arsenal (Bukayo Saka, 60′)

Manchester United 2-1 Arsenal (Marcus Rashford, 66′)

Manchester United 3-1 Arsenal (Marcus Rashford, 75′)