1 min læsningLeao saksesparkede sig til rødt kort i AC Milans udesejr mod Sampdoria

AC Milan blev tidligt reduceret til 10 mand, da Rafael Leao saksesparkede en modstanders ansigt i stedet for bolden. Alligevel fik milaneserne sejren i land.

1 min læsning
Soccer Football - Serie A - Sampdoria v AC Milan - Stadio Comunale Luigi Ferraris, Genoa, Italy - September 10, 2022 AC Milan's Rafael Leao walks off the pitch after being shown a red card REUTERS/Daniele Mascolo

Meget elegant steg Rafael Leao op og lagde an til saksespark i begyndelsen af anden halvleg. AC Milan-angriberen fik dog ram på en modstanders hoved i stedet for bolden og måtte gå tidligt i bad ovenpå to gule kort.

I første halvleg havde de forsvarende mestre bragt sig foran med 1-0 ved Junior Messias, men reduceret til ti mand fik Sampdoria udlignet inden Olivier Giroud gjorde det til 2-1 en halv time før tid.

Herefter fulgte et stormløb mod Simon Kjær og AC Milan-målet, men hjemmeholdet kunne ikke bryde igennem gæsternes ti mand, hvorfor AC Milan ligger sig op på siden af Napoli på Serie A’s førsteplads med 2-1 sejren.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer