1 min læsningFarlige Frenkie og FC Barcelona brød Cadiz-forbandelsen i afbrudt opgør

Frenkie de Jong svingede taktstokken på catalanernes midt, da de tog sejren, da dommerens slutfløjt lød knap tre timer efter kampen startede.

1 min læsning
Barcelona's Dutch midfielder Frenkie De Jong celebrates after scoring his team's first goal during the Spanish league football match between Cadiz CF and FC Barcelona at the Nuevo Mirandilla stadium in Cadiz, on September 10, 2022. (Photo by CRISTINA QUICLER / AFP)

I de seneste fire opgør mod Cadiz havde FC Barcelona tabt to og spillet to uafgjort. Catalanernes onde ånd fra sydkysten blev dog besejret af et dominerende Barca-mandskab, hvor Frenkie de Jong med rette kan låne et kælenavn fra den midtjyske hede.

Farlige Frenkie åbnede målscoringen i midten af anden halvleg, da Cadiz-målmand Jeremias Ledesma sendte en retur direkte ud til hollænderen. Ti minutter senere skulle de Jong igen blive farlig.

I en duel med Ledesma og en Cadiz-forsvarer fik Barca-stjernen gelejdet bolden videre til Robert Lewandowski, som scorede sit niende mål for catalanerne i sin sjette optræden.

Ti minutter før tid fik en tilskuer et ildebefindende på tribunen, hvorefter kampen var afbrudt i en lille time. Da kampen blev genoptaget, udbyggede Ansu Fati og Ousmane Dembele til 3-0 og 4-0, inden dommerens slutfløjt endte Cadiz’ lidelser.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer