Bundesligaen

Jens Stage og Werder Bremen tabte hjemme til Augsburg efter sent drama

Augsburg viste sig som det stærkeste mandskab, da de slog Jens Stage og Werder Bremen 1-0 på udebane fredag aften.

Bundesligaen åbnede fredag aften døren for opgøret mellem Werder Bremen og Augsburg.

Her kunne gæsterne fra Augsburg glæde sig over en kneben 1-0-sejr på en scoring af Ermedin Demirovic efter 63 minutter.

Werder Bremen startede ellers bedst, og efter 31 minutter kom scoringen da også fra værternes Niclas Fullkrug, der står noteret for fem Bundesliga-kasser i denne sæson.

Men målet blev annulleret for offside, og derfor gik de to hold til pause helt lige.

I anden halvleg gjorde Augsburgs Ermedin Demirovic det til 1-0, hvorefter Werder Bremen pressede på for en udligning.

I dommerens tillægstid fik Werder Bremen tilkendt et straffespark, som Marvin Ducksch brændte.

Highlights: Stage-assist i Werders remis mod Wind og Wolfsburg

Målet udeblev dog, og Augsburg kravler dermed op på en foreløbig 11. plads i Bundesligaen, hvor Werder Bremen ligger nummer ni.

Jens Stage fik 67 minutter på banen, mens gæsternes Mads Pedersen kunne overvære hele kampen fra bænken.