5 min læsningHvid og Korotayev med BIG 9-forudsigelser: Premier League udsat – åbner for alternativ kupon

BIG 9 er i denne uge ramt af udsættelser i Premier League, hvorfor Hvid og Korotayev har fundet nogle gode anbefalinger på italiensk, tysk, spansk, svensk og dansk fodbold.

5 min læsning

Weekendens BIG 9-kupon er en alternativ en af slagsen.

Grundet dronning Elizabeths død er weekendens Premier League-runde udsat, og da der var flere Premier League kampe på kuponen, har Bet25 nu rykket flere nye kampe ind på BIG 9-kuponen – heriblandt OB mod F.C. København fra den danske Superliga.

Officielt: Premier League sat på pause

Kristian Korotayev og Allan Hvid kigger hver uge BIG 9-kuponen igennem, og normalt finder du god indsigt i de ni kamp i vores videoproduktion. Men i denne weekend får du samtlige analyser og input til kuponen i denne artikel.

Herunder kan du se de enkelte forslag.

Når du opretter din kupon på bet25.dk, kan du altid vælge at gardere flere af dine kampe – nøjagtig ligesom på en klassisk tipskupon.

BIG 9

Annoncørbetalt indhold – denne artikel er en sponsoret artikel

Kamp 5: Espanyol – Sevilla (HVID)

Kampstart lørdag klokken 16:15

Espanyol har fået en dansk angriber helt i front, og danske Martin Braithwaite fik en super start på sin karriere i den ‘anden’ Barcelona-klub. Han scorede sejrsmålet ude mod Athletic Bilbao i Espanyols første sejr i sæsonen.

Begge hold i dette opgør har ellers fået en sløj start på sæsonen, men klart værst er det for Sevilla, der kun har et point efter fire kampe. Jeg har umiddelbart svært ved at spille mod Sevilla, men der er tre ting, der gør, at jeg garderer 1x:

  1. Espanyol kan bedre leve med en grim og uskøn kamp, der lever med 0-0 til langt ind i kampen
  2. Sevilla havde Champions League i sidste uge (hvor de blev skilt ad) og de skal spille CL igen i næste uge
  3. Espanyol spiller på hjemmebanen Estadi Cornellà-El Prat

I sidste sæson lukkede Espanyol nemlig kun et mål ind i snit på hjemmebane. Og hvis den danske landsholdsangriber viser målform igen… ja.. så ligner det, at Espanyol ikke taber.

Anbefaling: 1x og under 2,5 mål
Alternativ: Måske hvis du skal satse lidt, kan du prøve med et sikkert x?

Braithwaite pegen på FC Barcelonas vigtigste spiller
Braithwaite i aktion for den store Barcelona-klub. Foto: Josep LAGO / AFP.

Kamp 8: Cádiz – FC Barcelona (KOROTAYEV)

Kampstart lørdag klokken 18:30

Robert Lewandowski og FC Barcelona behøver ingen nærmere introduktion.

Den polske superangriber har fået en fantomstart på sin Barca-karriere, hvor han i skrivende stund har lavet fem mål i LaLiga, samt tre i Champions League med et hattrick senest i midtugen mod Viktoria Plzen.

Lørdag aften kommer det til at gå ud over upåagtede Cádiz, der er kommet skrækkelig fra land i den spanske liga. Her har man efter de fire første kampe en målscorer på 0-10 mod FC Barcelonas 11-1.

Jeg gider ikke engang at bruge en gardering her, så det bør hedde et sikkert 2-tal samt en målrig affære – selv hvis Xavi kommer med et halvt B-hold grundet næste uges midtugebrag mod Bayern München i Champions League.

Anbefaling: 2-tallet og over 2,5 mål

BIG 9

Husk – du skal bruge et Wildcard på hver kupon.

Ugens BIG 9-kupon

I programmet, der publiceres hver fredag, spiller Allan og Kristian altid 64 rækker til en værdi af 0,50 kroner pr. række. Det giver altså en samlet kuponpris på 32 kroner. Her kan du se, hvordan de to kuponer ser ud.

Kristian satser på en målrig udesejr til FC Barcelona mod Cádiz og en sikker sejr til F.C. København, mens Allan med sine to sikre kampe også har fokus på Barcelona men til gengæld også tror på Atletico Madrid hjemme mod Celta Vigo.

Og som du kan se, vælger Allan og Kristian i denne uge at placere deres Wildcard på hver sin kamp.

Korotayevs kupon til weekenden
Hvids kupon til weekenden

Det interne regnskab: Allan Hvid mod Kristian Korotayev

I det interne regnskab fører Kristian med to flere rigtige end Allan. Men der er kun spillet en runde af BIG 9, og med weekendens lidt alternative kupon kan der rykkes på stillingen.

Annoncørbetalt indhold – denne artikel er en sponsoret artikel

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer