2 min læsningFCK-chef inden OB: For lavt niveau

F.C. København har haft en svingende sæson indtil videre i Superligaen. Cheftræner Jess Thorup indrømmer da også, at præstationerne til tider har været på for lavt niveau.

2 min læsning
Jess Thorup indrømmer, at niveaut fra FCK har været for lavt til tider
Foto: EPA/RONALD WITTEK.

fire sejre, fire nederlag og en sjetteplads.

Det er resultatet af F.C. Københavns første otte kampe i denne superligasæson og vidner om en noget slingrende start for de regerende mestre.

Det indrømmer klubbens cheftræner, Jess Thorup, da også i et interview til klubbens hjemmeside inden lørdagens mødes med OB i Odense.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Vi har i nogle kampe vist et virkelig højt niveau og sat barren højt, men der har simpelthen været for mange kampe, hvor vi har haft for lavt niveau. Derfor skal vi som sagt bygge videre på den gode time, vi spillede mod Silkeborg (1-0 sejren 2. september, red.) og sørge for at holde et højt niveau i hele kampen, siger Jess Thorup om mødet mod OB.

Highlights: Dortmund blev for stor en mundfuld for FCK

F.C. København-truppen har et friskt 3-0 nederlag til Dortmund i hukommelsen, men der er ikke plads til undskyldninger om hårde kampe og rejser, mener cheftræneren.

– Vi kommer ikke til at bruge nogen som helst undskyldninger i forhold til kampe eller rejser, for det er sådan her, vi gerne vil have det, og det skal vi også kunne håndtere, siger Thorup og fortsætter:

– Det handler ikke kun om det fysiske, men især om mindsettet og den mentale tilgang til at spille. Den næste kamp er altid den vigtigste, også selv om vi er midt mellem to spændende Champions League-kampe.

Delaney inden FCK-kamp: Vi skal være bedre

Næste kamp for F.C. København i Champions League er på onsdag, hvor Sevilla FC med de to danske landsholdsspillere Thomas Delaney og Kasper Dolberg kommer på besøg i Parken.

Men inden da gælder som nævnt udekampen mod OB på lørdag. Kampen spilles klokken 19.00, og du kan se den på 3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer