1 min læsningDelaney inden FCK-kamp: Vi skal være bedre

I næste Champions League-runde står Thomas Delaney og Sevilla over for F.C. København i Parken.

1 min læsning
Foto: Thomas Coex/AFP/Ritzau Scanpix

Thomas Delaney og Sevilla har fået en skuffende start på sæsonen.

Det placerer LaLiga-klubben på en 17. plads i den hjemmelige liga med blot ét enkelt point i fire kampe.

I gårsdagens Champions League-kamp havde Sevilla så mulighed for at kickstarte sæsonen, da de tog imod Manchester City i første Champions League-gruppekamp på hjemmebane. Det blev dog til en overbevisende 4-0 sejr til gæsterne.

Highlights: City tager overlegen sejr i Sevilla efter nok et Haaland-show

Nu venter F.C. København i Parken i næste gruppekamp. En kamp som skal vindes, hvis man spørger Thomas Delaney.

– Det glæder jeg mig til (mødet med FCK). Det ser jeg frem til, det er der ingen tvivl om. At komme hjem til København og spille i Parken som udebanehold – det bliver en stor oplevelse, fortalte han til TV3 SPORT efter nederlaget til Manchester City og fortsatte:

– Jeg har selvfølgelig kæmpe respekt for FCK, og som jeg ser det, er det godt hold med en flot vej til Europa. Men det er også et hold, som vi skal være bedre end. På dagen er det altid svært, altså FCK i Parken, jeg tør ikke love noget, men vi skal til at i gang.

(Se hele interviewet i toppen af artiklen)

Kampen mellem F.C. København og Sevilla afvikles onsdag den 14. september. Kampstart er klokken 21:00, og kampen kan følges på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer