Grønbæks drømmemål sikrede Bodø/Glimt europæiske point

Albert Grønbæk indtog hovedrollen med en fantastisk scoring, da Bodø/Glimt spillede lige op med PSV.

Albert Grønbæk Bodø Glimt scoring PSV

Albert Grønbæk og Bodø/Glimt var på en svær opgave torsdag aften i Europa League.

Den tidligere AGF-spiller gæstede favoritterne fra PSV Eindhoven, men et drømmemål af Grønbæk i første halvleg sikrede det ene point i et 1-1 resultat.

Kort før dommeren fløjtede til pause tog Grønbæk sagen i egen hånd. Efter en dribletur ned mod hjørnet af feltet og et træk ind i banen, sendte danskeren en kælende inderside på bolden, som sejlede over i det lange hjørne.

Et mål, som du kan finde på TV 2 SPORT’s hjemmeside.

Silkeborg, FCM, Arsenal og United i aktion: Følg torsdagens kampe i Europa League og Conference League

Efter pausen kom PSV-jagten til syne, og med lidt under en time tilbage udlignede Cody Gakpo til 1-1 som også blev kampens slutresultat.