1 min læsningDebutant blev et tamt Arsenal-mandskabs redningsmand

Arsenal åbnede torsdag aften deres Europa League-sæson med en kneben sejr over FC Zürich.

1 min læsning
Arsenal FC Zurich

Torsdag aften sparkede Arsenal deres europæiske kampagne igang ude mod FC Zürich.

London-klubben tog favoritrollen på sig og dominerede, men havde svært ved at finde netmaskerne i en kneben 1-2 sejr over schweizerne.

Silkeborg, FCM, Arsenal og United i aktion: Følg torsdagens kampe i Europa League og Conference League

Med fra start var Marquinhos på højrebacken, der for første gang trak i de rød-hvide farver. Den 19-årige brasilianer fik en drømmedebut med en scoring efter et kvarter. Føringen holdte helt ind til første halvlegs overtid, hvor Zürichs Mirlind Kryeziu udlignede på straffespark.

Arsenal lagde et massivt pres på hjemmeholdet i anden halvleg, og det kastede en scoring af sig, da Eddie Nketiah headede den ind til 1-2. Arsenal indstillede ikke kanonen herefter, men indskiftede Gabriel Jesus skød med løst krudt, og det endte derfor med en spinkel sejr til Premier League-holdet.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer