1 min læsningHighlights: Legestue i Amsterdam – Ajax vandt 4-0 over Rangers

Ajax og Rangers tog hul på denne sæsons europæiske kampagne i en af aftenens to tidlige Champions League-opgør.

1 min læsning
Ajax's Mexican defender Edson Alvarez (L) celebrates with teammates after scoring his team's first goal during the first round Group A UEFA Champions League football match between Ajax Amsterdam (NED) and Rangers (SCO) at The Johan Cruijff ArenA in Amsterdam on September 7, 2022. (Photo by Kenzo TRIBOUILLARD / AFP)

Ajax tog imod Rangers i Champions League på Johan Cruyff Arena.

Ajax satte sig tungt på spillet i første halvleg. På et hjørnespark efter 17 minutter glemte Rangers at dække Edson Alvarez op, og mexicaneren kunne let heade føringsmålet ind.

Og Ajax-dominansen fortsatte efter scoringen. Først er det Steven Berghuis, der scorede med lidt hjælp fra en afretning efter 32 minutter. Blot to minutter efter var det så den tidligere FC Nordsjælland-spiller Mohamed Kudus, der kunne sparke 3-0 målet ind via stolpen.

Ti minutter før slutfløjt blev Steven Bergwijn sendt i dybden, hvor han uden besvær driblede uden om Rangers’ målmand, hvorefter han stille og roligt kunne trille bolden i mål til slutresultatet 4-0. Desværre for hollænderen blev han skadet i samme moment, og mått lade sig udskifte lige efter.

Ajax 1-0 Rangers (Edson Alvarez, 17′):

Ajax 2-0 Rangers (Steven Berghuis, 32′):

Ajax 3-0 Rangers (Mohamed Kudus, 34′):

Ajax 4-0 Rangers (Steven Bergwijn, 80′):

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer