1 min læsningThorup inden CL-åbner: Vi er her ikke for at få en oplevelse

Der venter en stor opgave for FC København, når de gæster mægtige Borussia Dortmund. Men ifølge Jess Thorup er de danske mestre der ikke kun for oplevelsen.

1 min læsning
Sascha Schuermann/AFP/Ritzau Scanpix

Med plads til over 80.000 tilskuere og ry for den bedste stemning i Europa, skulle Signal Iduna Park være et af de fedeste stadions at opleve.

En oplevelse, der venter FC København, når de i aften åbner deres Champions League-kampagne mod Borussia Dortmund.

Dog mener FC København-træner, Jess Thorup, ikke, at hans tropper skal gribe kampen an som en oplevelse. De danske mestre er rejst til Tyskland for at hente noget med hjem.

– Det her er et ikonisk stadion med muren nede bagved målet med mere end 20.000 mennesker, så det glæder vi os selvfølgelig til, fortæller Thorup til Viasat og fortsætter:

– Men vi er her jo ikke for at få en oplevelse, vi er her for at se, om vi kan gøre en forskel og dermed tage point med hjem – gerne tre, hvis det er muligt, selvom vi ved, vi er underdogs i dag, fortæller Thorup i interviewet, som du kan se i fuld længde i videoen ovenfor.

Udover Borussia Dortmund skal de danske mestre slås med Manchester City og Sevilla, som byder hinanden op til dans senere i aften, om en plads videre fra gruppespillet.

De forsvarende danske mestres kamp i Dortmund sparkes i gang klokken 18:45 og kan følges på TV3+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer