2 min læsningRanders-profil om udviklingen til at blive tophold: Vi frygter ikke nogen

Marvin Egho fortæller om Randers' udvikling, der har sendt dem til tops i Superligaen.

2 min læsning
Randers FC Marvin Egho

Marvin Egho er sammen med holdkammeraterne fra Randers kommet særdeles godt fra land i den nuværende sæson.

Som det eneste mandskab er Hestene endnu ikke taget fra en kamp med et nederlag. Efter de første otte spillerunder har det bragt Randers op på en foreløbig andenplads – blot et enkelt point bag FC Nordsjælland.

Kusk efter AaB-afsked: Det går nogle gange lidt for hurtigt i fodbold

Ifølge angriberen Marvin Egho skyldes det blandt andet en frygtløshed, der har spredt sig i truppen. Det fortæller han i et interview med Campo.

– De sidste par år har man kunnet se udviklingen år for år. Specielt år år kan man på en eller anden måde mærke, at vi ikke frygter at spille mod nogen. Det er en hård lige, men vi går ind til alle kampe vel vidende, at vi kan slå alle og kan tage point i Parken eller på udebane mod FC Midtjylland. Så der sker gode ting i Randers lige nu, siger Marvin Egho.

Den 28-årige østriger kom til Randers i 2018. Sammenlignet med klubbens ‘taber’-kultur dengang, har meget ændret sig siden.

– Da jeg kom til Randers, var det lidt sådan, at når man kom til Parken eller på udebane i FC Midtjylland, så forventede man at tabe. Det lå lidt i kulturen, og alle havde en følelse af, at de point var ikke nødvendige. Nu kan man mærke i omklædningsrummet, hvordan vi taler om de kampe på forhånd. Vi ved, at vi skal dertil, men alligevel går vi efter pointene, og det samme gælder hjemme.

– Det er fedt at se, og det hjælper også med at få pointene, for det mentale er vigtigt i fodbold, fastslår Marvin Egho.

Marvin Egho selv har også fået en fin start på sæsonen med tre scoringer i seks opgør. En skade har dog holdt ham ude af spil i de seneste to Randers-kampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer