1 min læsningKent Nielsen om Vallys’ Brøndby-skifte: En vild historie

Kent Nielsen sætter ord på salget af Nicolai Vallys, der på transfervinduets sidste dag blev solgt til Brøndby IF.

1 min læsning
Nicolai Vallys
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

På transfervinduet allersidste dag sikrede Brøndby sig en markant forstærkning fra Superligaen, da Nicolai Vallys blev købt fri af sin kontrakt med Silkeborg IF.

Nu kommenterer hans tidligere cheftræner Kent Nielsen på skiftet, som han blandt andet kalder for ‘en vild historie’.

– Det er en af de afgange, hvor man på den ene side er lidt ærgerlig over det, og på den anden side er glade og stolte, fordi det er en vild historie, indleder Kent Nielsen til campo.dk og fortsætter:

– Det er indiskutabelt, at det er Vallys, som har gjort det største arbejde, men han er blevet begunstiget af, at have rigtig mange dygtige holdkammerater.

– Vi er glade for, at en af hans drømme om at komme på en større adresse er lykkes, og at klubben har fået en pris, som vi er rigtig tilfredse med, lyder det fra Kent Nielsen, der søndag kunne se sin tidligere spiller debutere for Brøndby.

Her spillede den tidligere FC Roskilde- og Silkeborg IF-spiller nemlig de første 78 minutter i 0-2 sejren over AC Horsens på udebane.

Brøndby IF står sammen om Vallys: Uacceptabelt!

Brøndby og Nicolai Vallys spiller næste kamp søndag den 11. september, når man får besøg af tabellens øjeblikkelige to’er i form af Randers FC.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer