2 min læsningGuardiola og City jagter Champions League-trofæet: Haaland alene kan ikke gøre det

Erling Haaland har tidligere bevist sig i Champions League, men Manchester City manager, Pep Guardiola, understreger, at han alene ikke kan vinde trofæet med de store ører.

2 min læsning

Manchester City vil vinde Champions League.

Efter flere år med dominans i den hjemlige Premier League, mangler den engelske storklub fortsat at tilføje ‘pokalen med de store ører’ til klubbens trofæskab.

Forud for de første gruppekampe i denne sæsons udgave af den prestigefyldte turnering, er Manchester City af mange endnu en gang blevet udråbt som en af storfavoritterne til at løfte pokalen efter finalen i Istanbul den 10. juni næste år.

Især tilgangen af den norske stjerneangriber Erling Haaland, har fået folk til at pege på Manchester City som favoritter til at vinde Champions League.

Selvom Erling Haaland efterhånden må være blevet vant til de tårnhøje forventninger udefra, så understreger Manchester City-manager Pep Guardiola, at nordmanden ikke skal stå alene med forventningspresset.

– Alle de spillere, som klubben valgte at hente til denne sæson, er kommet for at gøre os bedre – ellers ville det ikke have givet mening at hente dem.

– Men om det hjælper os til at vinde trofæet? Det ved jeg ikke. Jeg har altid troen på det, men hvis vi kun sætter vores lid til Erling Haaland, så vinder vi ikke Champions League. Det vi skal gøre er, at vi skal spille godt og skabe chancer for at hjælpe ham med at score mål – og det kan vi forhåbentligt også.

– Jeg forstår virkelig godt, at alle taler om Erling, men jeg har tre, fire, fem nye spillere.

– Han kan forhåbentligt hjælpe os, men vi kommer ikke til at vinde kun på grund af Erling – det er min fornemmelse. Han har unikke kvaliteter, og i de vigtige kampe kan han måske løser de problemer, vi har – helt sikkert – men hvis vi ikke spiller godt, kommer vi ikke til at vinde kampe i hverken Champions League eller Premier League, lyder det fra Pep Guardiola på pressemødet forud for kampen mod Sevilla, ifølge Sky Sports.

Politiet bekræfter: Brøndby-hooligans overfalder FCK-fans i Dortmund

De tårnhøje forventninger til Erling Haaland og Manchester City er næppe helt uberettigede.

Nordmanden har således brilleret med imponerende 10 mål i sine første seks kampe i Premier League denne sæson. Derudover står han i alt noteret for 23 mål i 19 Champions League-kampe hidtil i sin karriere.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Manchester City tager hul på Champions League tirsdag aften klokken 21.00 i Spanien, hvor Sevilla venter. Kampen bliver vist på TV3+ og Viaplay.

Det andet opgør i puljen består er F.C. København mod Dortmund. Det opgør fløjtes i kan klokken 18.45 i Tyskland og kan også ses på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer