3F Superligaen

FCN-boss: Derfor er Faghir ikke med

Wahid Faghir er ikke en del af FC Nordsjællands trup mod AGF mandag. Cheftræner Flemming Pedersen fortæller hvorfor.

Wahid Faghir ikke med? Nordsjælland

FC Nordsjælland var sent ude, men ikke desto mindre sikrede de sig Wahid Faghir på en lejeaftale i transfervinduets døende minutter.

Den 19-årige angriber ankom fra Stuttgart, og derfor undrede det mange, hvorfor han ikke var en del af cheftræner Flemming Pedersens trup til udebaneopgøret mod AGF.

– Det kunne han også godt have været, og så havde han fået et sent indhop, men vi vurderede, at det på lang sigt er bedre, han får en hel træningsdag i Farum, fortæller Flemming Pedersen til TV3 Sport og understreger, at Faghir med al sandsynlighed deltager i næste spillerunde mod FC Midtjylland.

– Så burde han være endnu mere fysisk klar til kampen i næste uge.

Faghir er ikke helt ukendt i Superliga-regi. Teenageren brillerede nemlig for Vejle Boldklub for to og tre sæsoner siden med otte scoringer i 33 kampe, der altså sikrede ham skiftet til Stuttgart.

– Det er en rigtig stor signing, fordi vi kender allesammen Faghir og han har allerede bevist sit værd i Superligaen på trods af hans unge alder. Og så passer han godt ind i vores spillestil, siger FCN-cheftræneren.

Startopstillinger: To potentielle AGF-debutanter bænket – FCN med en enkelt ændring

Kampen mellem AGF og FC Nordsjælland starter klokken 19:00, og den kan ses på TV3 Sport.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P