2 min læsningGerrard om Coutinhos berøvede scoring: Dommeren var desperat med fløjten

Steven Gerrards Aston Villa-mandskab blev frarøvet en potentiel scoring, da Philippe Coutinhos scoring fejlagtigt blev vinket for offside.

2 min læsning
Steven Gerrard Aston Villa Manchester City Coutinho scoring

Med Steven Gerrard i spidsen har Aston Villa fået en skuffende start på sæsonen i Premier League.

Lørdag tog de kampen op med de forsvarende mestre fra Manchester City og fik et enkelt point i 1-1 opgøret – men der var udsigt til tre point.

Highlights: Aston Villa spillede lige op med City

Simon Hooper styrede slagets gang, men dommeren var lidt for hurtig til at blæse i fløjten, da brasilianeren Philippe Coutinho fejlagtigt blev dømt offside i det sekund, han bankede bolden i nettaget til 2-1.

Fordi fløjten havde lydt kunne VAR dermed ikke godkende scoringen efterfølgende, og det ærgrede manager Gerrard efter kampen.

– Dommeren gjorde det samme i den anden ende med Ezri Konza på målmanden. Han var desperat med fløjten i to kendelser, der gik imod os, lyder det fra Steven Gerrard til Sky.

– Jeg tog en rolig snak med dommerne efter kampen. Jeg tog min tid og spurgte ind til deres side af historien. Jeg prøver altid at forstå dem (dommerne, red.) men i det her tilfælde lød fløjten for tidligt.

Liverpool-legendens tidligere holdkammerat og nu fodboldekspert Jamie Carragher var knap så tilbageholden med sin mening om situationen.

– Det er en kæmpe fejl fra linjedommeren og dommeren selv at blæse i fløjten for tidligt. De (dommerne, red.) kommer til at kigge på den igen og være pinlige over situationen, siger Jamie Carragher.

Det ene point sendte Aston Villa lige over nedrykningsstregen med fire point efter de første seks runder.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer