2 min læsningCornelius havde ikke planer om at forlade Trabzonspor: Så opstod denne mulighed

Et skifte væk fra tyrkiske Trabzonspor var ikke på tegnebrættet, men tilbuddet fra F.C København fik ham på andre tanker.

2 min læsning
Andreas Cornelius F.C. København

I transfervinduets 11. time vendte Andreas Cornelius som bekendt hjem til de danske mestre fra F.C. København for anden gang i karrieren.

Efter en særdeles godkendt debutsæson med 15 ligascoringer for tyrkiske Trabzonspor lå et skifte dog ikke i kortene – men tilbuddet fra Løverne var alligevel for attraktivt til at afvise. Det fortæller angriberen til Bold.dk.

Highlights: FCK snupper snæver sejr over Silkeborg i Cornelius-retur

– Der var forskellige klubber, der forhørte sig, men jeg var egentlig ikke interesseret i andet end at blive i Trabzon. Så opstod denne mulighed, og så havde jeg lyst til det, lyder det fra landsholdsspilleren.

I Tyrkiet har fansene et ry for at være ubarmhjertige i situationer som den, der udspillede sig, da Trabzonspor missede Champions League til netop F.C. København.

Den tårnhøje angriber må dog have sat et imponerende aftryk. Cornelius har ikke mærket andet end taknemlighed fra folk omkring klubben, han altså valgte at forlade.

– Det viser, at det er nogle gode mennesker, der er i klubben dernede. De havde forståelse for det, og det kan jeg kun takke dem for. Jeg har ikke rigtig mærket, at der skulle være delte meninger. De fleste er bare kede af, at jeg er skiftet, men kan godt forstå mit valg og ønsker mig held og lykke, fastslår Cornelius.

Den 29-årige spidsangriber fik sin gendebut i de hvide farver fredag i 1-0 sejren over Silkeborg. Næste gang han trækker i FCK-trøjen bliver lørdag den 10. september, når han og holdkammeraterne gæster OB.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer