1 min læsningUbarmhjertig Dolberg-debut – Sevilla overrendt af Barca

Kasper Dolberg og Thomas Delaney kom på banen for Sevilla og deltog i det store nederlag til overmagten fra FC Barcelona.

1 min læsning
Kasper Dolberg debut Sevilla FC Barcelona 0-3

To danskere kom på banen i lørdags topbrag mellem Sevilla og FC Barcelona.

Thomas Delaney kom ind i pausen, mens Kasper Dolberg debuterede den sidste halve time. Danskernes indhop fik dog ikke vendt op og ned på FC Barcelonas dominans, og catalanerne vandt sikkert 0-3.

Brasilianer river kontrakten over med PSG – ny klub er på plads

Brasilianske Raphinha åbnede scoringsballet med en hurtig refleks. Herefter satte måltyven Robert Lewandowski punktum ved første halvleg med scoringen til 0-2.

Thomas Delaney gjorde ikke det store væsen af sig på den centrale midtbane efter pausen. Danskeren og Sevilla-kammeraterne mindede mere om kegler, da Jules Koundé udækket headede en bold på tværs ind til en ligeså fri Eric García, der blot skulle lægge en kontrolleret pote på bolden.

Få minutter senere blev den danske landsholdsduo så samlet på grønsværen med indskiftningen af Kasper Dolberg, men heller ikke han havde krudt i støvlerne til at spille op med mastodontern.

Kampen endte dermed 0-3, og det sender Barcelona op på andenpladsen i tabellen, mens Sevilla fortsat ikke har hentet sæsonens første sejr.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer