1 min læsningSprudlende portugiser kampafgørende for AC Milan mod rivalerne fra Inter

Det historiske Derby della Madonnina mellem AC Milan og Inter løb af stablen lørdag aften, og her indtog Rafael Leão hovedrollen med to scoringer og en assist.

1 min læsning
AC Milan Inter Highlights Serie A

Inter og AC Milans fælles hjemmebane San Siro lagde lørdag græs til Derby della Madonnina mellem de to mandskaber. Den unge offensiv Rafael Leão viste sig at være kampafgørende med to scoringer og en assist, der sikrede AC Milan en 3-1 sejr.

Inter kom ellers bedst fra land, da Marcelo Brozovic konverterede en friløber til scoring efter 20 minutters spil. Få minutter senere viste Rafael Leão sin offensive klasse med en velplaceret afslutning over i det modsatte nettag.

I anden halvleg kom en ellers usynlig Olivier Giroud til sin magt, da Leão fandt den udækkede franskmand i Inter-feltet. Portugiseren var ikke færdig med at vende rampelyset mod ham selv. Med en flot dribletur rundt om tre Inter-spillere fandt Leão igen vejen til netmaskerne.

Inters Edin Džeko bragte spænding tilbage i kampen med en flot scoring, der tog stolpen på vej ind i målet. Mere end det blev det dog ikke til, og derfor endte AC Milan som vindere af Milan-derbyet.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer