2 min læsningMedie: Chelsea forgylder og forlænger med forsvarsprofil

Reece James kan formentlig se frem til en pæn aftale, hvis meldingerne om en kontraktforlængelse mellem ham og Chelsea holder stik.

2 min læsning
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Reece James og Chelsea er nået til enighed om en ny kontrakt, der gør ham til den bedst betalte forsvarsspiller i klubbens historie.

Det skriver The Athletic.

Det normalt velinformerede medie skriver videre, at Reece James forventes officielt at underskrive den flerårige kontrakt i løbet af de næste dage.

Den engelske landsholdsback tilhører lige nu den gruppe af Chelsea-spillere, der får den laveste løn i klubben. Det skyldes, at han i sin tid skrev under på en kontrakt frem til 2025 i sin debutsæson for to og et halvt år siden.

Reece James har dog udviklet sig til at blive anset som en af de bedste højrebacks i verden, og ifølge mediet har både Manchester City og Real Madrid den 22-årige Chelsea-spiller på ønskelisten for fremtiden.

Chelseas nye ejere har dog reageret hurtigt og skulle altså nu have sikret sig, at Reece James bliver i klubben mange år ud i fremtiden.

Reece James kan samtidig glæde sig over, at han med den nye kontraktforlængelse har udsigt til at blive ikke bare den bedst betalte forsvarsspiller i klubbens historie, men også blandt de spillere, der tjener allermest i Chelsea.

Den 22-årige englænder har kæmpet sig op gennem Chelseas eget akademi siden han var seks år gammel.

Chelsea udstyrer angriber med lang kontrakt

Foruden den nært forestående kontraktforlængelse med Reece James, har Chelsea denne sommer været særdeles aktive i transfervinduet.

Her har man hentet spillere for mere end to milliarder kroner, herunder navne som Raheem Sterling, Wesley Fofana og Pierre-Emerick Aubameyang.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer