1 min læsningMålscorer Højbjerg: Vi er klar til at kæmpe med i topstriden

Pierre Emile Højbjerg var med til at sikre Tottenham vigtige point i toppen af tabellen i lørdagens 2-1 sejr over Fulham.

1 min læsning
Pierre Emile Højbjerg Tottenham scoring Fulham

Tottenham er kommet fint fra start i Premier League.

Lørdag tog de endnu et vigtigt stik med 2-1 sejren over Fulham, som sikrede dem en foreløbig tredjeplads – a point med de forsvarende mestre fra Manchester City.

Highlights: Pierre Emile scorede i Tottenham-sejr

Danske Pierre Emile Højbjerg tog del i sejren, og midtbanespilleren var kampafgørende med sin anden sæsonscoring. Højbjerg var selvsagt stolt over sit mål, der var med til at sende London-klubben ind blandt toppen af tabellen.

– Jeg føler, at vi kæmper med i den sjove ende. Jeg føler, vi er klar til at kæmpe med i topstriden. At sige vi er favoritter eller kandidater – det er måske at skubbe den lidt for langt – det betyder ikke, at vi ikke er ambitiøse eller modige, siger den danske landsholdsspiller til TV3+ og fortsætter.

– Det handler mere om at være realistiske og holde fokus fra kamp til kamp. Men det er klart, at vi går ind til hver kamp med det mindset, at vi skal vinde kampene i alle de turneringer, vi er med i. Det er fedt, og det er sådan det skal være.

Danskeren og holdkammeraterne kommer på en europæisk prøve i næste kamp, når de tager imod Marseille i deres første Champions League-opgør i sæsonen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer