1 min læsningMåbende Thomas Frank efter toppræstation og klubrekord: Det er vanvittigt

Thomas Frank og Brentford slog klubrekord med lørdagens 5-2 sejren over Leeds.

1 min læsning
Thomas Frank Brentford 5-2 leeds

Med Thomas Frank ved roret viste Brentford offensiv topform med 5-2 nedslagtningen af gæsterne fra Leeds.

Den danske manager var åbenlyst imponeret over sit mandskab, der med fem scoringer i en Premier League-kamp slog rekord.

Highlights: Hattrick-helten Toney sendte Brentford på sejrskurs mod Leeds

– I dag formåede vi at score fem mål. Det er første gang, vi gør det i Premier League, hvilket er vanvittigt. Vi var så stor en trussel offensivt, siger Thomas Frank til Brentfords hjemmeside.

Hovedpersonen på grønsværen blev angriberen Ivan Toney, der stod for tre af Brentfords scoringer. Frank havde naturligvis store roser til sin målfarlige frontangriber – men der er altid plads til forbedringer ifølge den krævende dansker.

– Han missede en enkelt. Han kunne have scoret sit fjerde mål. Det var tæt på – men nej – en masse ros til Ivan (Toney, red.) Jeg roste ham også i omklædningsrummet. Det kan jeg ikke huske, at jeg har gjort før foran dem allesammen, fortæller den 48-årige dansker.

Overordnet set har Brentford fået en hæderlig start på den famøse og svære ‘anden sæson’ i den bedste engelske række. Efter seks runder ligger danskerklubben på en syvendeplads med ni point.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer