2 min læsningEkspert: Han bør være Zecas afløser i FCK

Carlos Zeca har efterhånden fuldført sit comeback i FCK-trøjen efter en langtidsskade har holdt ham ude, men hvem skal tage over, når han en dag ikke løber rundt i F.C. København længere?

2 min læsning
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Carlos Zeca er efterhånden ved at være i omdrejninger igen, efter han op til sæsonstart har været langtidsskadet siden oktober sidste år.

Kigger man på F.C. Københavns resultater, kan der næppe herske tvivl om, at FCK-kaptajnen spiller en afgørende rolle hos de danske mestre.

Men med sine 34 år og blot et enkelt år tilbage af kontrakten med F.C. København, er der heller ingen tvivl om, at den karismatiske græker næppe er at finde i klubben flere år endnu.

I Viaplay-programmet ‘Transfer’, har fodboldekspert Kenneth Emil Petersen derfor et bud på, hvem han mener, at FCK’s sportschef, Peter Christiansen, bør kigge på som en fremtidig afløser for Carlos Zeca.

– Jeg ser en spiller i FC Nordsjælland, som jeg synes, skal være FCK-spiller: Mads Bidstrup.

– En 6’er. Gammel FCK-dreng. Jeg er med på, at han har lige forlænget sin kontrakt i Brentford og er blevet lejet ud til FC Nordsjælland i denne sæson, men hold da op en start han har fået i denne sæson.

– Han har fysik, han kan løbe solen sort og han er dygtig med bolden. Jeg har jo kaldt ham Kanté (N’Golo, red.) lidt for sjov, men jeg mener det faktisk. Han har nogle helt ekstreme spidskompetencer.

– Jeg siger bare, at når nu ‘PC’ har en pengepung, der er så løs, så ham der – hvis nu Brentford rykker ned og Brentford det ene og det andet – så er han et kongematch.

Også programmets anden ekspert, Per Frimann, stemmer i.

– Jeg havde faktisk håbet, at jeg ville være uenig – men jeg er helt enig. Han er ret voldsom. Hans arbejdsindsats er jo fuldstændig vild, siger han.

Mens 21-årige Mads Bidstrup er lejet ud til FC Nordsjælland for resten af sæsonen, løber hans kontrakt med Brentford frem til sommeren 2024.

Du kan se Kenneth Emil Petersen og Per Frimann tale om Mads Bidstrup i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer