Highlights: Overtidsdrama i Vejle da Brøndby-spiller sikrede HB Køge sejren

HB Køge satte en stopper for Vejle Boldklubs sejrsstime, da de to mødtes i Nørreskoven lørdag.

Vejle Boldklub HB Køge NordicBet ligaen.

Vejle Boldklub havde rene sejre med i bagagen, da HB Køge kom på besøg lørdag eftermiddag – men sjællænderne satte en kæp i det ellers buldrende Vejle-hjul, da de tog alle tre point ni minutter ude i overtiden.

Første halvleg bød ikke på nogle scoringer, selvom der var rigeligt med chancer til begge mandskaber. Efter pausen åbnede Vejles Marius Elvius scoringstavlen mod sine tidligere holdkammerater. Føringen varede ikke mere end 11 minutter, før Oscar Buch udlignede til 1-1.

Selvom kampen havde passeret det 90. minut for længst blæste dommeren ikke kampen af før Yousef Salech på dramatisk vis sikrede HB Køge sejren og de tre point i 99. minut.