1 min læsningBrasilianske duo sikrede Real sejren i spansk topkamp

Real Madrid fortsatte sejrsstimen lørdag eftermiddag mod Real Betis.

1 min læsning
Real Madrid Real Betis LaLiga

Efter de første tre runder af LaLiga lagde Real Madrid sig i toppen med ni point sammen med Real Betis.

Lørdag mødtes de to i en vaske ægte topkamp, og her kom kongeklubben fra Madrid bedst ud af opgøret med en 2-1 sejr i sæsonens første hjemmekamp.

Den nyudklækkede stjernespiller Vinicius Jr viste både fart, overblik og en usammenlignelig kølighed, da han løb fra Betis-forsvaret og fulgte op med et lob over Rui Silva i målet. Udeholdet svarede hurtigt tilbage med udligningen fra Sergio Canales, der udnyttede en usikker Thibaut Courtois.

I anden halvleg ville Real Madrids anden brasilianske kantspiller Rodrygo med på scoringstavlen efter et flot forarbejde fra Federico Valverde til 2-1, som blev kampens sidste scoring. Real Madrid lægger sig alene i front i tabellen med 12 point.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer