1 min læsningConte maner til besindighed: Det tager tre vinduer at nå andre topholds niveau

Antonio Conte mener ikke, at Tottenham er titelaspiranter endnu. Det kræver mindst tre transfervinduer, at nå de andre topklubbers niveau.

1 min læsning
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Antonio Conte og Tottenham har fået en fin start på Premier League-sæsonen, hvor London-klubben stadig er ubesejret efter de første fem kampe.

Alligevel mener holdets manager, Antonio Conte, at der er et stykke vej op til de andre titelkandidater.

– Først og fremmest skal man forstå, at klubben gjorde alt, hvad den kunne i dette stressende transfervindue. Vi gjorde gode ting. Men hvis jeg kigger på de andre topholds trupper, er der for stor afstand til dem, siger den karismatiske manager til Sky Sports.

Tottenham har sikret sig otte nye spillere, hvoraf Richarlison var det dyreste indkøb, klubben foretog sig i det netop overstået transfervindue.

– Vi er først startet med processen om at forbedre truppen – ligesom i januar med Bentancur og Kulusevski. Vi forsøgte at forbedre holdet, men for at være en titelaspirant og komme i Champions League kræver det mindst tre transfervinduer.

Highlights: London-derby mellem West Ham og Tottenham endte i remis

Antonio Conte og Tottenham fik senest uafgjort ude mod West Ham, hvor nyindkøbene Ivan Perisic og Yves Bissouma begge startede på banen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer