1 min læsningJournalist om byttehandel mellem Chelsea og Barca: Det kommer til at ske

Chelsea har ikke tænkt sig at lade transfervinduet smække i uden en ny angriber, hvor en byttehandel med FC Barcelona formentlig bliver en realitet.

1 min læsning
Foto: Josep Lago/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Marcos Alonso og en pose penge til FC Barcelona – og så ellers Pierre-Emerick Aoubameyang til Chelsea.

Det er en af de handler, som fodboldfans verden over, ifølge Fabrizio Romano, kan forvente at se i løbet af torsdagen, hvor der er ‘deadlineday’ i de største fodboldligaer i Europa.

Den normalt velinformerede transferjournalist skrev allerede onsdag, at der var optræk til en byttehandel mellem de to klubber, men nu er der også kommet en pris på.

Således skulle Chelsea være villige til at sende både Marcos Alonso samt 10 millioner pund, svarende til 86 millioner kroner, i retning af den catalanske storklub – i bytte for Pierre-Emerick Aubameyang.

Fabrizio Romano skriver videre, at alle parter i forbindelse med den potentielle byttehandel føler sig overbeviste om, at det kommer til at falde på plads før deadline.

Medier: Aubameyang udsat for hjemmerøveri

Handlen forventes altså at gå igennem til trods for, at Pierre-Emerick Aubameyang har brækket kæben, da han tidligere på ugen var udsat for et hjemmerøveri, hvor maskerede mænd med jernrør og skydevåben først truede og siden bankede angriberen i jagten på juveler.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer