1 min læsningGuardiola: Haaland fortjener det hele… men ham her er speciel

Efter Erling Haalands andet hattrick i streg kunne man forvente, at nordmanden blev overøst med ros fra Guardiola. Roserne tilfaldt dog også angriberkollegaen, Julian Alvarez.

1 min læsning
Manchester City Guardiola Julian Alvarez.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Erling Haaland viste onsdag aften, at han er bygget af noget helt specielt.

Med sit andet Manchester City-hattrick to kampe i streg cementerede nordmanden sin overlegenhed som målscorer – alligevel valgte manager Pep Guardiola, at rette roserne mod en anden sommertilgang.

Highlights: Vilde Haaland fortsatte vild stime mod Nottingham Forest

– Erling er fremhævet. Erling fortjener det. Men fra dag et har vi set Julian (Alvarez, red.) i omklædningsrummet og til træning. Vi har en fantastisk mening om han, lyder det fra Guardiola til Manchester Citys hjemmeside.

Sammen med Haaland ankom 22-årige Julian Alvarez i sommerens transfervindue, og selvom den norske angriber-konkurrent har stjålet rampelyset, fortjener argentineren anerkendelse.

– Vores talentspejder Joan Patsy fortalte mig for et år siden ‘ham her er speciel’. Erling er vores 9’er men i kampe, hvor modstanderne forsvarer dybt, så er det fantastisk at have de to spillere oppe foran. Julian (Alvarez, red.) fortjener så meget. Han er så præcis, siger manageren.

Alvarez leverede også på højeste niveau i onsdagens nedslagtning af Nottingham Forest med to scoringer.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer