2 min læsningEfter nye tilgange: AGF sender angriber til udlandet

AGF har gennem sommeren hentet forstærkninger til de forreste pladser på banen, og Dawid Kurminowski bliver nu lejet ud.

2 min læsning
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Dawid Kurminowskis tid i AGF har ikke lige frem budt på de helt store succesoplevelser, og den polske angriber bliver nu lejet ud.

AGF oplyser således på sin hjemmeside torsdag, at Dawid Kurminowski skal en tur til hjemlandet, hvor Zaglebie Lubin står klar. Lejeaftalen gælder for resten af sæsonen.

I den officielle meddelelse på hjemmesiden skriver AGF, at lejeaftalen skyldes konkurrencesituationen på de offensive positioner i klubben denne sommer.

Med en stærk konkurrence på angrebspladserne på 3F Superliga-holdet er det ikke blevet til så meget spilletid for den 23-årige angriber. Det kommer han nu tættere på med skiftet til Zaglebie Lubin, der spiller i den bedste polske liga“, står der i meddelelsen.

Klubbens sportschef, Stig Inge Bjørnebye, uddyber videre:

– Det er vigtigt for ”Kurmi”, at han kommer i gang med at spille kampe og her i AGF oplever han en stærk konkurrence om spilletiden. Derfor er det her en god mulighed for ham til nu at vise sig frem i sit hjemland, og vi ønsker ”Kurmi” held og lykke med de nye udfordringer.

– Vi ved, at ”Kurmi” har gode kvaliteter som angriber – det har han også vist hos os. Det får han nu muligheden for at vise i en klub, hvor han føler sig tættere på spilletid og så glæder vi os til at se ham igen efter sæsonen, siger Stig Inge Bjørnebye.

Den 23-årige polaks nye klub bekræfter, at de har sikret sig en købsoption i aftalen med AGF.

Ifølge det polske medie Interia Sport, lyder købsoptionen på en pris mellem 4,5 og 6 millioner kroner.

Trupnyt: AGF stiller stærkt mod Vatanspor – flere nye spillere er med

Dawid Kurminowski har kontrakt med AGF frem til sommeren 2026.

I hans første år i AGF er det blevet til 33 kampe og tre mål.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer