1 min læsningMedier: FC Midtjylland henter tidligere profil hjem

Ifølge flere danske medier, henter FC Midtjylland svenske Kristoffer Olsson hjem.

1 min læsning
Foto: Maxim Shemetov/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Er han en afløser for Raphael Onyedika eller skal han løfte opgaven efter et potentielt Evander-salg onsdag aften?

Uanset hvad, så er FC Midtjylland i fuld færd med at hente en af klubbens tidligere profiler, svenske Kristoffer Olsson, hjem.

Det skriver både bold.dk og B.T..

Selvom Kristoffer Olsson hos begge medier bliver kaldt for en afløser for Raphael Onyedika, er flere brugere på Twitter.com i tvivl om, hvorvidt der i stedet kunne være tale om en fremtidig afløser for Evander, som meget vel kan blive solgt senere onsdag.

Der kan da ej heller herske tvivl om, at Kristoffer Olsson og Raphael Onyedika ikke spiller hverken samme type fodbold eller samme position – selvom de begge huserer på midtbanen.

FC Midtjylland udlejer endnu et stortalent

Kristoffer Olsson har også været rygtet til Feyenoord, men det ser altså ud til, at det i stedet bliver FC Midtjylland, der løber med den 27-årige midtbanespillers underskrift.

Kristoffer Olsson forlod FC Midtjylland i 2017, og har siden tørnet ud for svenske AIK, russiske Krasnodar og senest belgiske Anderlecht, hvor hans nuværende kontrakt løber frem til sommeren 2025.

Ifølge både bold.dk og B.T., er Kristoffer Olsson allerede landet i Danmark for at gennemgå det obligatoriske lægetjek, og han forventes at blive præsenteret i løbet af onsdag.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer