2 min læsningFrustreret Tuchel: Det er for nemt at slå os

Thomas Tuchel var en skuffet mand tirsdag aften, efter Chelsea led nok et nederlag på udebane. Denne gang i Southampton.

2 min læsning
Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix

Chelseas start på sæsonen har været svingende.

Klubben har i fem kampe hentet syv point, og med nederlaget tirsdag aften på 2-1 ude mod Southampton har Tuchels blåklædte Chelsea-spillere nu tabt to udebaneopgør i træk.

Highlights: Southampton overhalede tamme Chelsea med sejr

I forrige runde tabte London-klubben med 3-0 til Leeds, og det frustrerer den tyske manager, at Chelsea er så nemme at ryste.

Det forklarede han efter kampe på St. Marys Stadium.

– Det er ikke nok til at vinde udekampe (hvad Chelsea leverer, red.). Det er ikke nok at spille 20-25 fokuserede minutter, og det er for nemt at få os ud af balance. At forvirre os. At besejre os. At få os ud af kurs. Det skete i Leeds, og det skete her. Vi må forstå hvorfor og finde løsninger, sagde Tuchel efter de 90 minutter.

– Vi taber koncentrationen. Vi mister vores plan, og vi mangler stabililtet. Det er for nemt, at slå os, slutter den tyske manager, der også arbejder på at styrke sin Chelsea-trup.

Tirsdag aften spekuleres der i, at Thomas Tuchel og Chelsea er i gang med at købe FC Barcelonas angriber Pierre-Emerick Aubameyang.

Læs mere om det her:

Chelsea gafler Barcelona-angriber, skriver anerkendt fodboldmedie

DOWNLOAD CAMPO’S APP OG FÅ BESKEDER OM DE STØRSTE HANDLER PÅ TRANSFERMARKEDET – KLIK HER👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer