Highlights: Southampton overhalede tamme Chelsea med sejr

Chelsea formåede trods en drømmestart ikke at tage alle tre point med sig til London, da man tirsdag tabte til Southampton.

Southampton Chelsea

Chelsea har fået en skidt start på sæsonen i Premier League, hvor man efter et 2-1 nederlag tirsdag aften mod Southampton nu blot har to sejre, et enkelt uafgjort resultat og to nederlag.

Derfor skal Thomas Tuchels tropper snart have vendt stimen, hvis man skal opretholde en eller anden form for tro på, at mesterskabet i denne sæson kan havne hos Chelsea.

Chelsea kom ellers tidligt foran ved Raheem Sterling, der med sit tredje sæsonmål bragte gæsterne foran midtvejs i første halvleg. Dog var to Southampton-mål inden pausen nok til at sikre værterne en 2-1 sejr, der samtidig betyder, at man kravler forbi netop Chelsea i tabellen.