2 min læsningFCK-boss om ny signing: Han har gjort ondt på mange – også på os

Peter Christiansen er glad for, at det nu er en hvid trøje, der skal trækkes over hovedet på Christian Sørensen i stedet for en grøn.

2 min læsning
FCK's sportsdirektør PC, Peter Christiansen efter superligakampen mellem Randers FC og FC København på Cepheus Park Randers, søndag den 15. maj 2022.. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix)

Christian Sørensen er netop blevet præsenteret som ny spiller i F.C. København.

Den nu tidligere Viborg-back har været eftertragtet i flere klubber, og derfor er FCK-sportsdirektør, Peter Christiansen, også en glad mand, når han udtaler sig om den nye FCK-spiller.

– Vi får en teknisk meget dygtig spiller, der har store evner i pasningsspillet og med en skarp dødboldfod, der allerede har gjort ondt på mange – inklusiv os selv – i Superligaen, siger sportsdirektør Peter Christiansen.

– Samtidig viste han også i Viborgs europæiske kampe, at han sagtens kan være med internationalt også, så vi ser frem til at få Christian ind i truppen, siger sportsdirektøren.

Venstrebackens ankomst i FCK hjælper også på bredden hos de danske mestre, der i efteråret har et komprimeret program med seks kampe i Champions Leagues gruppespil udover det almindelige superligaprogram.

Officielt: F.C. København henter Superliga-profil

– Der er kun en rendyrket venstre back i vores trup lige nu, så vi har ledt efter en mere, der kan konkurrere på den position, og som giver os nogle andre dimensioner end de backs, vi har i truppen i forvejen, siger PC og fortsætter:

– Vi glæder os til at få Christian ud på træningsbanen sammen med resten af holdet, og så håber vi, at han kan gøre det lige så flot som andre tidligere VFF’ere som Gravgaard og Jesper Christiansen gjorde det i FCK, siger Peter Christiansen.

Christian Sørensen har fået rygnummer seks hos FCK og kan få debut fredag aften, når Silkeborg kommer på besøg i Parken.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer