1 min læsningNy Midtjylland-træner forud for debut: Det er en udfordring for os alle

Albert Capellas er bevidst om udfordringen, der venter for ham i FC Midtjylland, men tror også på, at der er mulighed for at spille med om titler.

1 min læsning
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Albert Capellas debuterer mandag aften i trænersædet for FC Midtjylland.

Og spanieren overtager sandt at sige et hold, som stadig mangler at finde den form, vi tidligere har set fra Ulvene fra heden.

Midtjyderne har kun spillet sig til en enkelt sejr i sæsonens første seks runder og ligger inden aftenens opgør placeret på ligaens niendeplads. Og Capellas ved da også, at der venter ham en stor opgave i Herning.

– Det er helt sikkert en udfordring. Ikke kun for mig, men også for klubben og for alle. Fodbold er et spil, og vi vil gerne vinde, så det er, hvad vi stræber efter, fortæller den nye Midtjylland-træner til Viaplay.

Foruden adresseringen af opgaven, den tidligere Barcelona-træner har fået for hånden, gav Capellas også indsigt i, hvorfor han fandt det attraktivt at træde til i FC Midtjylland.

– Den professionelle fodbold, Superligaen, folket og at have chancen for at spille fodbold i et land med et hold, der kan vinde titler, gav den debuterende træner af årsager til skiftet til Herning.

Startopstillinger: Capellas’ FCM-debut og Maxsø tilbage for Brøndby

FC Midtjylland og Brøndby runder syvende runde af Superligaen, når de klokken 19:00 tørner sammen på Brøndby Stadion. Du kan følge kampen på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer