1 min læsningMedie: Brøndby giver norsk bomber sidste tilbud

Med 48 timer til slutningen på transfervinduet intensiveres Brøndbys jagt på en ny målfarlig angriber.

1 min læsning
Soccer Football - Champions League Qualification - Molde v KuPS - Aker Stadium, Molde, Norway - August 19, 2020. Molde's Ohi Kwoeme Omoijuanfo celebrates with teammates after scoring. NTB Scanpix/Fredrik Hagen via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. NORWAY OUT.NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN NORWAY.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der er ikke meget tid at gøre med i Brøndby IF.

Det er snart bare et spørgsmål om timer, før transfervinduet smækker i, og Brøndby er stadig foruden en ny angriber.

Men klubben fra Vestegnen har ikke opgivet jagten. I hvert fald har klubben nu lagt et endegyldigt bud på norske Ohi Omoijuanfo fra Røde Stjerne. Det beretter B.T. mandag aften.

Ifølge B.T.’s informationer er der tale om et sidste bud, som Brøndby ikke kommer til at rykke sig på i et sidste forsøg på at hente den 28-årige nordmand til klubben.

Ifølge mediet skulle Brøndbys plan-b være en genoptagelse af jagten på Nicklas Helenius i Silkeborg, som blå-gule tidligere har set sig lune på.

Tidligere på vinduet har navne som Sebastian Sebulonsen, Marko Divkovic og senest Daniel Wass sluttet sig til klubben, men en målfarlig 9’er mangler altså stadig at blive tjekket af listen.

Tilbagevendt Brøndby-kaptajn: Vi spiller, som om det er håndbold

Omoijuanfo har i sine 24 kampe for Røde Stjerne Beograd leveret 12 mål og en enkelt assist og scorede for serberne i deres seneste opgør.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer