1 min læsningMedie: Brøndby-bud blev accepteret – Silkeborg-stjerne afviste skifte

Brøndbys bud var accepteret. Der var bare et problem. Silkeborg-stjernen fejede Brøndby-tilbuddet til siden.

1 min læsning
Sportschef Carsten V. jensen Brøndby IF 3F superligakampen mellem AaB og Brøndby IF på Aalborg Portland Park i Aalborg, søndag 5. juli 2020. (Foto: Ernst van Norde/Scanpix 2020)
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Carsten V. Jensen har ligesom mange andre sportsdirektører haft travlt i de sidste par måneder.

Nu forlyder det, at Brøndbys sportsdirektør tidligere i transfervinduet faktisk havde landet en aftale for en af Superligaens store stjerner.

Ifølge Ekstra Bladet havde Silkeborg således accepteret et bud på Nicolai Vallys tidligere i vinduet, men det blev afvist af stjernen, der ikke fandt tilbuddet attraktivt.

Årsagen bag afvisningen skal findes i Vallys’ baggrund. Den målfarlige Silkeborg-spiller er opvokset på Østerbro og var i sine unge år FCK-fan. Netop derfor vil han hellere skifte til en adresse tættere på centrum.

Det forlyder, at Nicolai Vallys kun kan lokkes af et skifte til F.C. København eller et skifte mod udlandet.

Trupnyt: Brøndby-stjerner vender tilbage til FC Midtjylland-dyst

Brøndbys bud lå angiveligt i omegnen af 20 millioner kroner for Vallys. Tidligere har F.C. København også forsøgt sig, men her var uenigheden om prisen for stor.

Mandag aften tager Brøndby imod FC Midtjylland. Her kan to af holdets store stjerner vende tilbage. Kampen starter klokken 19.00 og kan følges på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer