1 min læsningFCM-profil ikke i tvivl: Vi kigger kun mod toppen

Anders Dreyer mener ikke, at der er grund til at kigge andre steder hen end opad, på trods af vejen til toppen stadig er lang.

1 min læsning
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Mandag aften debuterede Albert Capellas som FC Midtjylland-træner.

Og det gjorde han med en tiltrængt 2-0-sejr over Brøndby på Brøndby Stadion. En sejr, der sender Ulvene af point med FC København i tabellen.

Men på trods af sejren er der stadig lang vej til en placering i toppen af Superligaen, som FC Midtjylland naturligvis stræber efter. På trods af midterplaceringen ser Anders Dreyer ingen grund til, at Midtjyderne kun skal kigge en vej.

– Selvfølgelig kigger vi mod toppen. Vi har fået ny træner, og vi vinder i dag. Det er starten på en ny æra, så det glæder vi os til, fortæller Dreyer til TV3+ efter opgøret.

Kampen var Dreyers nye cheftræner, Albert Capelles’, første kamp som Midtjylland-træner, og offensivspilleren var positivt stemt efter sin første oplevelse med Capelles-bold.

– Det virkede meget godt, vi vandt jo 2-0, så hvis vi kan blive ved med det, så kører det jo bare. Selvfølgelig er der noget at arbejde på, men det er også det fede ved det, siger danskeren. Du kan se hele interviewet i videoen ovenfor.

Highlights: Capellas får drømmestart og vinder sikkert i Brøndby

FC Midtjylland skal i aktion i Superligaen igen, når Ulvene tager imod AaB søndag klokken 18:00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer