1 min læsningSilkeborg-skurk om sent straffespark: Mega tilfældigt

Joel Felix følte ikke, han kunne gøre meget, da bolden i tillægstiden ramte hans arm og førte til Silkeborgs anden skuffelse i træk.

1 min læsning
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

94 minutter stod der på tavlen, da Mads-Kristoffer Kristoffersen pegede på pletten.

Dommeren havde forinden set en situation igennem på VAR-skærmen, hvor Silkeborgs Joel Felix havde armen i brug i eget felt.

Straffesparket viste sig afgørende, da OB’s Mads Frøkjær-Jensen omsatte det til det afgørende mål til 1-2. Men i kølvandet på kampen følte Felix ikke, at der var meget at gøre i situationen.

– De har et frispark, som bliver sendt over til bagerste stolpe, hvor de header den på tværs. Så ender den hos Fenger, som sparker på mål, og så rammer den mig megatilfældigt på armen, fortæller Silkeborg-stopperen, som overlader ansvaret for dommen til dommeren.

– Der bliver dømt straffespark, så det må man jo tro på. Jeg kan mærke, den rammer mig på armen. Om det så er en naturlig eller unaturlig position, ved jeg ikke, siger den 24-årige dansker til campo.dk.

Silkeborg havde inden nederlaget mulighed for at generobre Superligaens førsteplads, men snublede altså mod OB, som fordobler sejrsstimen efter en svær sæsonstart.

Overblik: Silkeborgs modstandere i gruppespillet fundet

Silkeborg skal forsøge at rejse sig, når der fredag venter en svær opgave mod F.C. København i Parken, mens fynboerne har Viborg på hjemmebane søndag eftermiddag.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer