3 min læsningBisseck efter succes: Dumt at tro jeg er kongen

Yann Bisseck har haft sin andel i AGF's gode start på sæsonen, men succesen er ikke steget ham til hovedet - til gengæld er han ikke i tvivl om, hvad han ønsker sig af fremtiden.

3 min læsning
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AGF’s Yann Bisseck er sammen med resten af holdet kommet godt fra land i denne sæson.

Nuvel, senest blev det til et smerteligt 2-1-nederlag ude mod AC Horsens fredag, men forrige sæson taget i betragtning, er de fleste – spillere og trænere såvel som fans – nok ganske tilfredse med pointhøsten i AGF, der lyder på 13 point i syv kampe.

AGF’s forsvar, hvor Yann Bisseck huserer, er blevet rost i medierne i de første syv runder af Superligaen. Derudover har den tyske midtstopper brilleret med to afgørende og flotte mål.

Der er dog intet, der tyder på, at succesen er ved at stige den unge stopper til hovedet.

– Jeg har haft mange hårde sæsoner tidligere, og det seneste år er det begyndt at gå godt.

– Men det ville være ret dumt af mig, hvis jeg nu tror, at jeg er kongen. At jeg er dit og dat.

– Men selvfølgelig, mine præstationer har været gode på det seneste, og for mig er det vigtigt at følge op på det. Jeg er stadig en ung spiller. Der kan ske mange ting. Nogle gange er du nede, andre gange er du på toppen – og det er jeg lige nu. Men jeg skal gøre alt for at blive der og for at blive bedre, for der er stadig ting, jeg kan blive bedre til, siger Yann Bisseck til campo.dk.

I sidste ende er det min karriere, og jeg har kun den ene. Det handler om at få det meste ud af den.

AGF Boss om flere sommertilgange: Måske… Vi må se, om der sker noget

21 år, fast spilletid, gode præstationer og tysk U21-landsholdsspiller.

Der er mange parametre, der peger i retning af, at Yann Bisseck kan gå hen og blive et stort salgsemne i AGF.

Hovedperson selv er dog ikke på vej ud af døren lige nu og her. Til gengæld lægger han heller ikke skjul på den liberalistiske tilgang, som i særdeleshed må siges at gøre sig gældende for spillerne i moderne fodbold – enhver er sin egen lykkes smed.

– Jeg tænker ikke på andre klubber eller noget andet lige nu. Måske om nogle måneder eller i næste sæson. Hvis nogle mener, jeg kan tage det næste skridt, så vil jeg selvfølgelig tænke over det.

– Selvfølgelig vil jeg gerne spille i en af de fem store ligaer i Europa. Jeg drømmer om at komme på landsholdet og alt muligt. Men jeg er kun 21 år. Jeg er i starten af min karriere. Jeg har haft én sæson, hvor jeg spillede meget. Og nu igen i anden sæson, forhåbentligt. Så jeg skal holde mig fit og blive ved med at arbejde hårdt – og så sker der det, der sker.

– Jeg ønsker ikke at forcere noget, men hvis nogen kommer og siger til mig: “Vi vil gerne have dig her!”, så er det måske et godt næste skridt. Så lytter jeg måske. I sidste ende er det min karriere, og jeg har kun den ene. Det handler om at få det meste ud af den.

Yann Bisseck kom til AGF fra FC Köln forrige sommer, og parterne har papir på hinanden frem til sommeren 2026.

Den unge tysker står noteret for 40 kampe i AGF-trøjen, hvor han med denne sæsons to scoringer og ene assist nu er oppe på samlet 3 scoringer og en assist.

Du kan se interviewet med Yann Bisseck øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer