1 min læsningJournalist: Leicester-stjerne snart på plads i Chelsea

Fabrizio Romano beretter om, at Leicesters Wesley Fofana bliver præsenteret i Chelsea i løbet af weekenden.

1 min læsning
Wesley Fofana Leicester Chelsea skifte køber
Soccer Football - Premier League - Arsenal v Leicester City - Emirates Stadium, London, Britain - August 13, 2022 Arsenal's Granit Xhaka in action with Leicester City's Wesley Fofana REUTERS/Tony Obrien EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Nu skulle den være så godt som officiel.

21-årige Wesley Fofana har længe været på tegnebrættet i Chelsea, og i løbet af weekenden bliver skiftet fra Leicester til The Blues en realitet.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Det skriver journalisten Fabrizio Romano på sin Twitter uden at udlevere detaljer om handlen. Det gør i stedet Sky Sports, der menes at vide, at Chelsea har budt omkring 613 millioner kroner plus eventuelle tilføjelser.

Fofanas egen lyst og drøm om et skifte til Stamford Bridge har været nøglen, da den franske midtstopper udelukkende ønskede det skifte, der altså nu ser ud til at blive lukket henover de næste to dage.

Medie: Ronaldo nærmer sig retur til barndomsklub

Stortalentet kom til Leicester i 2020 fra Saint-Étienne, der modtog godt 260 millioner kroner for en dengang 18-årig Wesley Fofana.

Siden har franskmanden imponeret i Premier League i 37 optrædener.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer