1 min læsningJoachim Andersen om Haaland-duel: Vi havde godt fat i ham – og så scorede han tre

På trods af Erling Haalands hattrick i lørdagens opgør mod Joachim Andersen og Crystal Palace, synes danskeren, at de havde nordmanden under kontrol.

1 min læsning
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Erling Haaland er en stor mundfuld for de fleste.

Og det blev han også for Crystal Palace i dag, da London-klubben måtte inkassere tre gange til nordmanden og smed deres 0-2-føring.

Men på trods af hattricket følte Joachim Andersen egentlig, at de holdte nordmanden meget godt i skak i store dele af kampen – men pludselig havde han scoret tre gange.

– Jeg synes egentlig, vi havde okay fat på ham, han havde ikke så mange chancer… Og så scorer han tre mål, og det er jo bare en kvalitet, fortæller danskeren til Viaplay.

– Det er selvfølgelig en klasse angriber og hatten af for det, afslutter den danske forsvarsklippe. Du kan se det fulde interview med danskeren i videoen ovenfor.

Joachim Andersen sendte ellers udeholdet på sejrskurs, da han i første halvleg kunne heade Crystal Palace på 0-2. Men som bekendt ville Haaland og Manchester City det anderledes, og sejren gled altså ud ad hænderne på London-klubben.

Highlights: Haaland-hattrick reddede City mod Crystal Palace

Crystal Palace får mulighed for at rejse sig fra skuffelsen, når de tirsdag tager i mod Brentford i Premier League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer