Highlights: Liverpool tangerer Premier League-rekord i ydmygelse af Bournemouth

Lørdag dannede Anfield rammen om opgøret mellem kriseramte Liverpool og oprykkerne fra Bournemouth, hvor Liverpool fik lukket munden på kritikkerne. Se målene lige her.

Søndag skulle Liverpool igen forsøge at rette op på deres frygtelige sæsonstart.

Det skulle de, da oprykkerne fra Bournemouth, som heller ikke var kommet flyvende fra start i 2022/23-sæsonen, gæstede Anfield Road.

Efter sejr over Aston Villa i første spillerunde, var the Cherries blevet kørt rundt i manegen i de to seneste runder af henholdsvis Manchester City og Arsenal og skulle altså igen i dag på en svær opgave mod Liverpool.

Og gæsterne fik også denne gang ørerne i maskinen. Det var et Liverpool-hold i hopla i kampens første 45 minutter, og scouserne kunne gå til pause med en føring på hele 5-0 efter scoringer af Luis Diaz, Harvey Elliott, Trent Alexander-Arnold, Roberto Firmino og Virgil van Dijk.

Og ondt skulle blive værre for Bournemouth, da Chris Mepham dirigerede bolden i eget mål til 6-0 kort inde i anden halvleg, hvorefter Firmino, Fabio Carvalho og Diaz fuldbyrdede tangeringen af den største sejr nogensinde i Premier League med målene til 9-0.

Med storsejren afværgede Liverpool for nu krisesnakken og spillede sig op på Premier League niendeplads, mens Bournemouth er at finde lige over nedrykningsstregen på 17. pladsen.

Liverpool 2-0 Bournemouth (Diaz, 3′ og Elliott, 6′)

Liverpool 2-0 Bournemouth (Salah stor afbrænder)

Liverpool 3-0 Bournemouth (Alexander-Arnold, 28′)

Liverpool 4-0 Bournemouth (Firmino, 31′)

Liverpool 5-0 Bournemouth (Van Dijk, 46′)

Dette highlight kan ses i videoen over artiklen.

Liverpool 6-0 Bournemouth (Mepham (selvmål), 46′)

Liverpool 7-0 Bournemouth (Firmino, 62′)

Liverpool 8-0 Bournemouth (Carvalho, 80′)