2 min læsningHattrick-Haaland efter comeback-sejr: Det er derfor, jeg er her

Ifølge Erling Haaland er det for at vende kampe som disse, at han er blevet hentet til den blå del af Manchester.

2 min læsning
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Det kræver tid at vende sig til Premier League.

Det er en sætning, man ofte hører, når spillere for første gang skal prøve kræfter med Premier League. Men det er formentligt noget Erling Haaland har ignoreret.

Med fem mål i fire Premier League-kampe og senest et hattrick lørdag, som reddede Manchester City fra et skuffende nederlag mod Crystal Palace, har nordmanden i hvert fald fortsat, hvor han slap i Dortmund i den seneste sæson.

Og spørger du hovedpersonen selv, er præstationer som den lørdag årsagen til, at Manchester City har hentet ham.

– Disse kampe er årsagen til, at jeg er her. For at vende tingene, når tiderne er hårde, sagde hattrick-helten således til Manchester Citys hjemmeside umiddelbart efter kampen.

Den selvtillidsfyldte nordmand udtrykte dog også sin stolthed over de tre mål, som han ikke kun mener, er et stort øjeblik for ham selv.

Highlights: Haaland-hattrick reddede City mod Crystal Palace

– Det er en fantastisk følelse. Et stolt øjeblik for både mig selv og min familie. (…) Det er en fantastisk følelse at score et hattrick, fortæller han yderligere.

Kun Sergio Agüero har scoret flere mål i sine første fire kampe, end de fem Haaland har scoret i sine første optrædener i Premier League for Manchester City.

Den norske bomber får mulighed for at udbygge sin måltotal, når Manchester City onsdag møder oprykkerne fra Nottingham Forest hjemme på Etihad Stadium.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer