1 min læsningArteta roser reaktion efter kæmpebrøler: De ville, de prøvede, og de gjorde det

Mikel Arteta var meget tilfreds med den karakter, hans spillere viste i modgang, da de vendte 0-1 til 2-1 mod Fulham.

1 min læsning
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Der var tale om et eksempel på zero to hero, da Arsenal lørdag slog Fulham.

Arsenals brasilianske forsvarsspiller, Gabriel, serverede kluntet 0-1-scoringen til Aleksandar Mitrovic, men endte til sidst med at sende sejren til Arsenal med scoringen til 2-1.

Og netop reaktionen fra ikke bare Gabriel, men samtlige Gunners, var, hvad Arsenal-manager, Mikel Arteta, frydede sig mest over, da han efter kampen snakkede med BBC Sport.

– Vi lavede en fejl, og de straffede os for den, men måden vi reagerede på i modgang, forbindelsen med fansene, måden vi greb det an på – holdet troede på det, fortæller Mikel Arteta og fortsætter:

– De ville vinde kampen, de gik efter det, og vi lykkedes med at gøre det, fortæller spanieren og udtrykte også sin glæde over Gabriels mentale udvikling.

– Det viser hans karakter, og hvor langt han er kommet. Hans mentalitet, og måden han passer på sig selv på, gør mig meget glad, forklarer manageren.

Highlights: Arsenal fortsatte perfekt stime mod Fulham i jubilæumskamp

Med sejren genvinder Arsenal Premier Leagues førsteplads, inden femte runde sparkes i gang i midtugen. Her møder Arsenal onsdag aften Aston Villa klokken 20:30. En kamp, der kan følges på TV3 MAX.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer