1 min læsningHvorfor spiller Griezmann konsekvent 28 minutter for Atletico? Her er forklaringen

Antoine Griezmann er udlejet fra FC Barcelona til Atletico Madrid, hvor han konsekvent får 28 minutter på banen i denne sæson.

1 min læsning
Foto: Thomas Coex/AFP/Ritzau Scanpix

I LaLiga-premieren mødte Atletico Madrid Getafe, hvor Diego Simeone tropper vandt sikkert 3-0. Her blev Antoine Griezmann indskiftet efter 62 minutter.

Historien gentog sig i anden spillerunde i det spanske, hvor Griezmann igen kom på banen med 28 minutter tilbage af kampen – er det tilfældigt, eller hvad kan årsagen være?

Forklaringen skal ifølge radiostationen Cope findes i en indbygget klausul, som FC Barcelona sikrede sig, da de udlejede den franske stjerne til Atletico Madrid.

Hvis Griezmann spiller mere end 50% af den potentielle spilletid for Atletico Madrid i seneste og denne sæson, er hovedstadsklubben tvunget til at købe ham.

Og med 39 optrædener i seneste sæson, er Atletico Madrid nødsaget til at skære ned på den franske angribers spilletid, eftersom de ikke er interesseret i en permanent handel.

Det betyder, at Griezmann ‘kun’ kan spille 14 kampe med mere end 45 minutters spilletid i denne sæson, hvis ikke Atletico Madrid skal være tvunget til at købe ham.

Flere medier beskriver situationen som en slags gidseltagning, hvor Griezmann bliver den helt store taber, da han ikke får særlig meget spilletid.

Ifølge den spanske Cope forsøgte Atletico Madrid at annullere den toårige lejeaftale for at sende Griezmann retur til FC Barcelona i dette transfervindue.

Adiós Griezmann? Lønloft forhindrer Atletico Madrid i at registrere Dortmund-stjerne

Catalanerne afslog dog, selvom Atletico Madrid pressede på og tilbød Blaugrana penge for at hente franskmanden retur.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer