2 min læsningFCN-chef: Han kan blive den næste Andreas Skov

I FC Nordsjælland er man kendt for at hjælpe talenter til at blive stjerner. Klubbens sportschef sætter navn på én spiller, der måske kan være den næste, der tager et stort skridt.

2 min læsning
Mads Kristian Hansen jubler efter sin scoring
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.

Kamaldeen Sulemana, Mohammed Kudus, Andreas Skov Olsen og så videre og så videre.

Eksemplerne på spillere, som FC Nordsjælland har bragt fra talent til stjernespiller, der er blevet solgt dyrt til udlandet, er rigtig mange.

Sportschef i klubben, Jan Laursen, har blik for én spiller, der måske kan være den næste, der tager det store skidt, fortæller han til sn.dk.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Netop muligheden for at give spillere, der allerede er i truppen, spilletid, gør, at FC Nordsjælland ikke altid er så aktive i transfervinduet.

Nye spillere kan simpelthen risikere at blokere for udviklingen af eksisterende spillere i truppen. Her tænker sportschefen på én spiller, han helst ikke ser bremset.

FCN-træner: Det må aldrig nogensinde ske igen

– Overvejelsen går på, at tager vi noget ind, bremser det så nogle af dem, der løber rundt på banen nu? En spiller som Mads Kristian Hansen kan på et eller andet tidspunkt måske tage ‘Andreas Skov-skridtet’, hvor det gik fra at se godt ud til pludselig at eksplodere, siger Jan Laursen til sn.dk om den 20-årige spiller, der kom til fra FC Midtjylland i januar. Han fortsætter:

– Der er mange klubber bare utålmodige og tager en ny og en ny og en ny. Der skal vi være dem, der giver lidt snor til spillerne.

FC Nordsjælland laver flere ændringer i ledelsen

FC Nordsjælland er netop nu blandt topholdene på en tredjeplads i Superligaen ovenpå seneste sæson, hvor man kæmpede for at undgå nedrykning. Sportschefen mener, klubben står bedre stillet i denne sæson.

– Vi solgte flere nøglespillere inde i sæsonen sidste år, og der har vi kun solgt én i år og lavet en væsentlig investering på blandt andet målmandsposten (Andreas Hansen fra AaB, red.). Men nu skal det så også vise sig, at det ér bedre end sidste år, siger Jan Laursen.

FC Nordsjælland møder i næste runde af Superligaen F.C. København hjemme på Right To Dream Park. Kampen spilles på søndag klokken 16.00, og du kan se den på 6’eren og Discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer